Sko | Columbia Crestwood Waterproofs Pebble / Desert – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Crestwood Waterproofs Pebble / Desert – Mænd

DKK 987.70 DKK 513.00

Columbia Crestwood Vandtæt Vandresko Crestwood skoen er lavet med et skaft i en kombination af flot Suede Læder og hårdføre Mesh-Webbing paneler. Tekstil panelerne er med til give skoen en bedre fugtledende evne, så fugten kan komme ud og v…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2531 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Columbia Crestwood Vandtæt Vandresko
Crestwood skoen er lavet med et skaft i en kombination af flot Suede Læder og hårdføre Mesh-Webbing paneler.
Tekstil panelerne er med til give skoen en bedre fugtledende evne, så fugten kan komme ud og væk fra foden. Desuden er der strategisk placerede Suede Læder påsætninger, der både giver skoen et flot og klassisk look, samtidig med at den får en utrolig slidstyrke og fleksibilitet. Så her får du det bedste fra 2 verdener – Slidstyrken fra en lædersko og den lette luftige fornemmelse mesh-panelerne giver.
For at sikre at der ikke kommer vand ind til foden, har Crestwood skoen Columbia’s egen Omni-TECH Membran. Membranen tillader stadig at foden kan ånde, men holder vand fra regn eller vandpytter ude.
Ydersålen er lavet i en Non-marking Gummiblanding, der ikke efterlader mærker på lyse gulve. Det dybe mønster i sålen giver et solidt greb, og er udformet specielt så skoen griber ekstra godt under op- og nedstigninger i terrænet. Mellemsålen er lavet i en fjedrende Techlite skum, der har et højt Energy Return, så du nærmest føler at skoen løfter dig frem når du tager et skridt. Snuden er løftet en lille smule, for at du afvikler mere naturligt, når du ruller fra hæl til forfod.
Columbia’s Crestwood Waterproof er lavet til dig der gerne vil udfordre vandrestierne, både herhjemme eller under fjerne himmelstrøg. Skoen er både egnet til vej og sti, eller mere bløde underlag som græs eller skovbund.
Herre Vandresko
Omni-Tech Membran
Vandtæt og Åndbar
Techlite Mellemsål
Stødabsorberende
Omni-GRIP Ydersål
Non-marking Gummi

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Crestwood Waterproofs Pebble / Desert – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: