Sko | Columbia Drainmaker IVs Black / Lux – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Drainmaker IVs Black / Lux – Mænd

DKK 666.90 DKK 437.76

Åndbar Drainmaker IV sommer herresko Til de varmeste sommerdage er det essentielt med en godt ventileret sko, og det er Columbias Drainmaker i høj grad. Overdelen er lavet af åndbart mesh med forstærkninger af ku…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2446 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Åndbar Drainmaker IV sommer herresko
Til de varmeste sommerdage er det essentielt med en godt ventileret sko, og det er Columbias Drainmaker i høj grad. Overdelen er lavet af åndbart mesh med forstærkninger af kunststof.
Det der for alvor adskiller Drainmaker IV fra andre åndbare sko er ventilationskanalerne i sålen. Sålen fungerer på samme måde som en svamp: når du træder ned på den presses luften ud af kanalerne, og når du løfter foden bliver der trukket ny luft ind som hjælper til med at køle foden ned.
Ventilationskanalerne fungerer også som drænkanaler hvis der skulle komme vand i skoen, for eksempel i forbindelse med vandsport.
For optimal komfort har skoene en stødabsorberende TECHLITE mellemsål. Ydersålen er Columbias egen Omni-Grip gummisål der er skridsikker og ikke efterlader mærker på lyse gulve.
Skoene har en fast hælkappe der holder godt på foden, og giver god stabilitet. Den bløde mesh overdel med kunststof forstærkninger er let at snøre til omkring foden så den bliver hvor den skal.
Columbias Drainmaker IV er perfekt som fritids- og sportssko, både til indendørs brug hele året eller til sommerens varme dage hvad enten du foretrækker at bruge dem til lands eller til vands.
HUSK du kan bruge vores filtre i venstre margin til at søge blandt alle vores størrelser og Brands
Åndbar mesh overdel
Ventilationskanaler i sålen
Stødabsorberende Techlite mellemsål
Skridsikker Omni-GRIP ydersål
Normal til bred pasform

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Drainmaker IVs Black / Lux – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: