Sko | Columbia Drainmaker IVs White / Juicy – Kvinder

Tilbud

Sko | Columbia Drainmaker IVs White / Juicy – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Columbia Drainmaker IV sommer damesko Drainmaker IV er en meget åndbar sko og har både ventilationskanaler i sålen og en overside i åndbart mesh. Mellemsålen har lidt samme funk…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1942 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Columbia Drainmaker IV sommer damesko
Drainmaker IV er en meget åndbar sko og har både ventilationskanaler i sålen og en overside i åndbart mesh. Mellemsålen har lidt samme funktion som en svamp, når du træder ned på den presses luften ud af kanalerne, og når du løfter foden bliver der trukket ny luft ind.Ventilationskanalerne i sålen fungerer også som drænkanaler hvis skoen bruges til vandsport og der kommer vand i den.
Mellemsålen er en stødabsorberende Techlite sål, der gør skoene meget behagelige at gå i. Ydersålen er Columbias egen Omni-Grip gummisål der er skridsikker og ikke efterlader mærker på lyse gulve.
Skoene har en fast hælkappe der holder godt på foden, og giver god stabilitet. Den bløde mesh overdel med kunststof forstærkninger er let at snøre til omkring foden så den bliver hvor den skal.
Columbias Drainmaker IV er perfekt som fritids- og sportssko til sommerens varme dage hvad enten du foretrækker at bruge dem til lands eller til vands.
Åndbar mesh overdel
Ventilationskanaler i sålen
Stødabsorberende Techlite mellemsål
Skridsikker Omni-GRIP ydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Drainmaker IVs White / Juicy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: