Sko | Columbia Montrail F.K.T. Lites Black / White – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Montrail F.K.T. Lites Black / White – Mænd

DKK 718.20 DKK 471.96

Columbia Montrail F.K.T. Lite Trailrunner Super let og fjedrende Trailrun og vandresko, med en åndbar f…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2455 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Columbia Montrail F.K.T. Lite Trailrunner
Super let og fjedrende Trailrun og vandresko, med en åndbar fod i vævet Jacquard og en stødabsorberende opbygning af sålen.
Ydersålen er lavet i gummi, og med et mønster der er velegnet til f.eks. trailrunning, både på sti eller når du skal offroad. Mellemsålen er lavet i en kombination af EVA og TPU skum, med en beskyttende Trail-Shield protection plate under foden, der beskytter imod ujævne underlag.
Skaftet omkring foden er i et vævet Jacquard, og med syntetiske forstærkninger så den holder bedre. Der er et højt kantbånd i snuden, der ofte er en af de mest udsatte slidflader. Desuden har skoen en lille lace-cage så du kan pakke snørrene væk, så de ikke dingler og går op, når du vandrer eller løber. Indvendigt er skoen med et svedtransporterende Power-Mesh, der hjælper med til at transportere fugten væk fra foden.
Hælen på skoen er løftet 5 mm mere end snuden, så du får en let hældning fremad i terrænet. Det hjælper meget når du hele tiden er i bevægelse, og du vil nærmest føle at skoen er med til at løfte dig frem. Columbia’s Montrail F.K.T er perfekt til dig der gerne vil have en løbe- og vandresko med en høj grad af åndbarhed, og som kan klare de fleste typer underlag.
Trailrunning og Hiking
Gummi ydersål
EVA og TPU mellemsål
Trail-Shield protection
Vævet Jacquard
Power-Mesh inderside

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Montrail F.K.T. Lites Black / White – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: