Sko | Columbia Mountain Masochist IVs Dark Compass / Green – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Mountain Masochist IVs Dark Compass / Green – Mænd

DKK 1203.84 DKK 595.08

Mountain Masochist Herre Vandresko Herresko fra Columbia Sportswear, der er velegnet til både Sport og et aktivt Frilufts…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2460 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Mountain Masochist Herre Vandresko
Herresko fra Columbia Sportswear, der er velegnet til både Sport og et aktivt Friluftsliv i bjergrige terræner.
Skoen er lavet med en FluidFOAM mellemsål, der ligger i hele trædepudens længde. Sålen absorberer stødene fra en ujævn overflade, både når du er Offroad, eller når der er rødder og klipper på stien. Desuden er skoen stivet af med en FluidGUIDE forstærkning i midten, så høl og forfod bliver stabiliseret. Sålen hæver hælen med 16 mm, og blot 8 mm ved tåspidserne. Den lille højdeforskel er med til at gøre at du bedre udnytter dit fremadrettede momemtum, og altid har en fornemmelse af at du løber ned af bakke.
Ydersålen er Columbia’s Gryptonite kvalitet med TrailSHIELD, med et mønster der griber i 360°. Så du kan bedre stole på et sikkert greb, selv når foden rammer skæve vinkler.
Overdelen af Mountain Masochist skoen er i et åndbart Mesh-materiale, der er modstandsdygtigt overfor friktion og slitage. Desuden er skoen forstærket med syntetiske paneler, og et forhøjet kantbånd over snuden. Snørrebåndene har en Speed Lacing klips, så du bare trækker for at stramme skoen omkring foden.
Mountain Masochist kan bruges både til Offroad Trailrunning i skov, fjeld og bjerg, men er også perfekt til Trekking og Hiking ture. Med en sål der kan måle sig med nogle af de bedste vandresko, og et skaft der er så åndbart at den kan bruges til Sport og andet aktivt brug.
Gryptonite sål m. TrailShield
FluidFoam stødabsorbering
FluidGuide Midfoot Stabilizer
Super Åndbart Mesh-stof

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Mountain Masochist IVs Dark Compass / Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: