Sko | Columbia Peakfreak X2 Outdrys Black / Ti Grey – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Peakfreak X2 Outdrys Black / Ti Grey – Mænd

DKK 728.46 DKK 478.80

Vandtæt Peakfreak Outdry Vandresko Super let og vandtæt Vandresko fra Columbia Sportswear, med den vandtætte OutDry membran. Columbia’s Peakfreak Vandresko er lavet til både Trekking og Hiking ture, med en sål der er egnet til at klare både bløde og …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2465 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Vandtæt Peakfreak Outdry Vandresko
Super let og vandtæt Vandresko fra Columbia Sportswear, med den vandtætte OutDry membran.
Columbia’s Peakfreak Vandresko er lavet til både Trekking og Hiking ture, med en sål der er egnet til at klare både bløde og hårde underlag.
OutDry membranen er lamineret på indersiden af skallen, og følger derfor skoens bevægelser. Det gør at membranen holder langt længere, da der ikke er unødvendig friktion på indersiden, som kan udsætte membranen for unødig slitage. OutDry er en membran der udover at holde vandet ude, stadig tillader at foden kan ånde super godt, så du ikke bliver våd indefra. Åndbar og vandtæthed er nødvendigt at få en fuldt funktionel Vandresko, hvor du ikke skal bekymre dig om vejrforholdene.
Ydersålen er i Columbia’s Omni-GRIP kvalitet, med et groft mønster der virkelig formår at give et godt greb i underlaget. Gummiblandingen i sålen gør også at Peakfreak skoen ikke efterlader mærker på lyse gulve.
Imellem fod og ydersål, ligger en blød og fjedrende Tech-Lite mellemsål, som gør at skoen bliver langt mere stødabsorberende, hvilket er en ekstra stor fordel når du går på hårde underlag som sten og klipper, eller på vej og vel tiltrådte vandrestier.
Skaftet på skoen er lavet i en super let tekstil, med forstærkninger der er svejset fast på ydersiden, så Peakfreak skoen også får en lang levetid. Ved både hæl og tå sidder et højt kantbånd, der beskytter snuden imod slitage, og sørger for at du ikke træder skoen i stykker når du skal ud af den.
Vandtæt og Åndbar OutDry
Tech-Lite Mellemsål
Omni-Grip Ydersål
Tekstil med forstærkninger
Trekking og Hiking

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Peakfreak X2 Outdrys Black / Ti Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: