Sko | Columbia Peakfreak X2 OutDrys Peatmoss / Elk – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Peakfreak X2 OutDrys Peatmoss / Elk – Mænd

DKK 800.28 DKK 437.76

Columbia Peakfreak OutDry Vandresko Columbia’s Peakfreak X2 Outdry vandresko er god til både hårde og bløde underlag, og …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2540 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Columbia Peakfreak OutDry Vandresko
Columbia’s Peakfreak X2 Outdry vandresko er god til både hårde og bløde underlag, og den udvendige skridsikre Omni-GRIP gummisål sikrer dig godt fodfæste i det meste terræn.
Vandreskoene er 100% vandtætte med Columbias Outdry membran. Membranen er lamineret på indersiden af ydermaterialet, og følger derfor skoens bevægelser. Det gør at membranen holder langt længere, da der ikke er unødvendig friktion på indersiden, som kan udsætte membranen for unødig slitage. OutDry er en membran der udover at holde vandet ude, stadig tillader at foden kan ånde super godt, så du ikke bliver våd indefra. Åndbar og vandtæthed er nødvendigt at få en fuldt funktionel vandresko, hvor du ikke skal bekymre dig om vejrforholdene.
Imellem fod og ydersål, ligger en blød og fjedrende Tech-Lite mellemsål, som gør at skoen bliver langt mere stødabsorberende, hvilket er en ekstra stor fordel når du går på hårde underlag som sten og klipper, eller på vej og veltiltrådte vandrestier.
Skaftet på skoen er lavet i en super let tekstil, med forstærkninger der er svejset fast på ydersiden, så Peakfreak skoen også får en lang levetid. Ved både hæl og tå sidder et højt kantbånd, der beskytter snuden imod slitage, og sørger for at du ikke træder skoen i stykker når du skal ud af den.
Herre Vandresko
Åndbart Mesh skaft
Svejsede forstærkninger
Vandtæt OutDry membran
Tech-Lite Mellemsål
Omni-Grip Ydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Peakfreak X2 OutDrys Peatmoss / Elk – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: