Sko | Columbia Redmond IIIs Saddle / Caramel – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Redmond IIIs Saddle / Caramel – Mænd

DKK 1539.00 DKK 608.76

Vandresko fra Columbia Columbia Redmond III Mens, er en god vandresko, der holder længe og sidder rigtig god på foden. Skoen har mesh og derfo…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2552 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Vandresko fra Columbia
Columbia Redmond III Mens, er en god vandresko, der holder længe og sidder rigtig god på foden. Skoen har mesh og derfor dejligt kølende, når man går.
Vandreskoen yder god support i al slags terræn, og det syntetiske læder, gør skoen robust og støttende. Inde i Columbia skoen, er mellemsålen med Techlite™ der yder komfort, selv på de lange vandringer. Sålen under skoen er designet med Omni-Grip™, til at stå fast, på al slags underlag.
Lav vægt – robust – støttende
Du skal prøve disse vandresko. Du vil blive overasket over hvor let skoen er, i forhold til ydeevne, support og komfort. Samtidig med den kølende effekt fra nettet på skoen, der holder dine fødder tempereret, under dine vandringer.
Columbia butik og webshop
Alt du ser på vores hjemmeside fra Columbia,har vi også i vores butik i Holbæk. Du kan komme og prøve størrelser, og se vores store sortiment. Du er også velkommen til at ringe på 5944 3212 eller kontakte os her…

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Redmond IIIs Saddle / Caramel – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: