Sko | Columbia Redmond IIIs Ti Grey Steel – Kvinder

Tilbud

Sko | Columbia Redmond IIIs Ti Grey Steel – Kvinder

DKK 1247.62 DKK 513.00

Columbia Redmond Dame Vandresko Vandresko til kvinder, med et super åndbart mesh placeret imellem slidstærke Nubuck paneler. Redmond III skoen er lavet med en mellemsål i et Techlite EVA skum, som h…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1985 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Redmond Dame Vandresko
Vandresko til kvinder, med et super åndbart mesh placeret imellem slidstærke Nubuck paneler.
Redmond III skoen er lavet med en mellemsål i et Techlite EVA skum, som har et højt energy-return. Den fjedrende gang gør at du nærmest føler du bliver løftet frem, og du får heller ikke ømme fødder af at have skoene på hele dagen. Ydersålen er lavet i en non-marking Gummiblanding, der har en god friktion på både våde eller tørre overflader. Sålen er en Omni-Grip, som også gør at den er velegnet til både fladt eller mere kuperet terræn.
Skaftet har grove Nubuck paneler udvendigt, som giver en god slidstyrke, specielt hvis du skal igennem tæt underskov og beplantning, eller vandrestien er fyldt med løse sten og rødder. Imellem nubuck-panelerne sidder et meget luftigt og åndbart Mesh, som tillader at fugten kommer hurtigt væk fra foden. Mesh-panelerne giver også så god luftgennemstrømning i skoen, at den faktisk hjælper med til at køle foden ned, og gør at den ikke hæver så meget i løbet af dagen.
Redmond skoen kan både bruges til hverdag og arbejde, hvor du går eller står meget. Men skoene er lavet specifikt som Vandresko, og har derfor også fortjent at komme ud og blive testet i naturen. Til vandreture i sommerhalvåret eller varme egne, er Redmond III det perfekte valg som Dame Vandresko.
Nubuck og Mesh skaft
Høj åndbarhed
Techlite mellemsål
Stødabsorberende
Omni-Grip ydersåler
Skridsikkert greb
Non-marking Gummi

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Redmond IIIs Ti Grey Steel – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: