Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Black / Steam – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Black / Steam – Mænd

DKK 1350.90 DKK 533.52

Vandtæt Terrebonne II Outdry Herresko Alsidig herresko til vandring og fritid fra Columbia. Terrebonne II Outdry kombinerer vandtæt fuldgarvet læder, slidstærkt net og…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2476 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Vandtæt Terrebonne II Outdry Herresko
Alsidig herresko til vandring og fritid fra Columbia.
Terrebonne II Outdry kombinerer vandtæt fuldgarvet læder, slidstærkt net og Columbias Outdry membran og giver en 100% vandtæt sko. Outdry membranen tillader samtidig foden at ånde. Tekstilnettet sørger for at holde skoens vægt nede, så det er en dejligt let sko, men læderet giver slidstyrke og stabilitet omkring foden. For ekstra slidstyrke har vandreskoen en gummikant forneden, der beskytter de øvrige materialer mod sten og andre ting man kan møde på sin vej gennem naturen.
Columbias Terrebonne II Outdry har en normal til bred pasform, med fin plads omkring tæerne.
Den lette og stødabsorberende Techlite sål gør skoene komfortabel at gå i, også mange timer i træk. Sålen har et godt bounce der sørger for at hjælpe din fod godt videre til næste skridt. Den nederste gummisål er lavet i en speciel gummiblanding der giver en god stabilitet, også selvom temperaturen skulle falde. Mønsteret i sålen hjælper med at give et stabilt og godt fodfæste.
Columbias Terrebonne II Outdry herresko er stilren og diskret og kan derfor bruges som en yderst komfortabel hverdagssko, men den er bestemt også velegnet til at blive brugt som vandresko i skov og på strand, og generelt i mindre kuperet terræn.
100% Vandtæt
Normal til bred pasform
stødabsorberende sål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Black / Steam – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: