Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Cordovan – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Cordovan – Mænd

DKK 906.98 DKK 526.68

Columbia Terrebonne Outdry Vandresko Trekking og Hiking sko til herre, med vandtæt Outdry membran, skaft i fuldkernelæder og en kraftig stødabsorberende sål. Ydersålen er Columbia’s egen O…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2565 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Terrebonne Outdry Vandresko
Trekking og Hiking sko til herre, med vandtæt Outdry membran, skaft i fuldkernelæder og en kraftig stødabsorberende sål.
Ydersålen er Columbia’s egen Omni-Grip kvalitet, der sørger for at du står ordentlig fast – både på bløde eller hårde, tørre såvel som våde, overflader. Mellemsålen er lavet i Techlite EVA-skum, som giver en rigtig god fjedring og et højt energy return. Mellemsålen er den der sørger for at stødene fra ujævne underlag, ikke går direkte op i foden.
Skaftet på Terrebonne skoen er lavet i ægte Fuldkerne læder, der både er slidstærkt, og samtidig får en super flot patina, som skoene bliver gået til. Skoene er nemme at vedligeholde med f.eks. læderfedt, som både sikrer at læderet ikke tørrer ud og sprækker, samt bibeholder åndbarheden.
Ved snude og hæl har skoen et højt kantbånd, som beskytter snuden imod sten og skarpe klipper, eller hælen når du træder skoene af.
Herre Vandresko
Outdry Membran
Vandtæt og Åndbar
Omni-Grip Ydersåler
Techlite Stødabsorbering
Fuldkerne læder
Kraftigt kantbånd

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Cordovan – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: