Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Ti Steel Grey – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Ti Steel Grey – Mænd

DKK 1428.19 DKK 588.24

Terrebonne II Outdry Vandresko Alsidig herresko til vandring og fritid fra Columbia. Terrebonne II Outdry kombinerer vandtæt fuldgarvet læder, slidstærkt net og Columbias Outdry membran og giver en…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2482 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Terrebonne II Outdry Vandresko
Alsidig herresko til vandring og fritid fra Columbia.
Terrebonne II Outdry kombinerer vandtæt fuldgarvet læder, slidstærkt net og Columbias Outdry membran og giver en 100% vandtæt sko. Outdry membranen tillader samtidig foden at ånde. Tekstilnettet sørger for at holde skoens vægt nede, så det er en dejligt let sko, men læderet giver slidstyrke og stabilitet omkring foden. For ekstra slidstyrke har vandreskoen en gummikant forneden, der beskytter de øvrige materialer mod sten og andre ting man kan møde på sin vej gennem naturen.
Columbias Terrebonne II Outdry har en normal til bred pasform, med fin plads omkring tæerne.
Den lette og stødabsorberende Techlite sål gør skoene komfortabel at gå i, også mange timer i træk. Sålen har et godt bounce der sørger for at hjælpe din fod godt videre til næste skridt. Den nederste gummisål er lavet i en speciel gummiblanding der giver en god stabilitet, også selvom temperaturen skulle falde. Mønsteret i sålen hjælper med at give et stabilt og godt fodfæste.
Columbias Terrebonne II Outdry herresko er stilren og diskret og kan derfor bruges som en yderst komfortabel hverdagssko, men den er bestemt også velegnet til at blive brugt som vandresko i skov og på strand, og generelt i mindre kuperet terræn.
Outdry Membran
Vind- og Vandtæt
Åndbare
Techlite Mellemsål
Stødabsorberende
Fjedrende
Højt Energy-Return
Skridsikker Ydersål
Varmt og koldt vejr
Våde og tørre underlag

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Terrebonne II Outdrys Ti Steel Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: