Sko | Columbia Vitesse Outdrys Slate Grey – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Vitesse Outdrys Slate Grey – Mænd

DKK 909.72 DKK 471.96

Columbia Vitesse OutDry Vandresko Vandtæt og super åndbar Vandresko, med Columbia’s OutDry membran og en yderside i en let Mesh med syntetiske forstærkninger. Skaftet er lavet i en tæt Mesh der båder giver en rigtig god mulighed for at fugten kan komme væk …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2494 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Vitesse OutDry Vandresko
Vandtæt og super åndbar Vandresko, med Columbia’s OutDry membran og en yderside i en let Mesh med syntetiske forstærkninger.
Skaftet er lavet i en tæt Mesh der båder giver en rigtig god mulighed for at fugten kan komme væk fra foden, og samtidig holder småsten og grus ude. Skaftet er forstærket med syntetiske svejsninger på ydersiden, og et ekstra stærkt kantbånd ved snude og hæl.
Vitesse OutDry skoen har en Omni-GRIP ydersål i en non-marking gummiblanding der ikke efterlader mærker på gulvet. Ydersålen har en mønstring der griber godt i underlaget, og fungerer godt på både våde eller tørre overflader. Mellemsålen er en Ultralight stødabsorberende skum, der giver et højt Energy Return når du tager et skridt. Konstruktionen på Vitesse skoens såler, er lavet til at følge fodens naturlige rul fra hæl til forfod, så man afvikler naturligt og ikke overbelaster foden.
Vitesse skoen kan både bruges til træning, sport og friluftsliv, da den både beskytter foden imod fugt, og giver en høj grad af All-Day Comfort.
Herre Vandresko
OutDry Membran
Vandtæt og Åndbar
Mesh yderside
Syntetiske forstærkninger
Ultralight Midsole
Omni-GRIP Outsole

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Vitesse Outdrys Slate Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: