Sko | Keens Arroyo II Chocolate Chip – Kvinder

Tilbud

Sko | Keens Arroyo II Chocolate Chip – Kvinder

DKK 1292.76 DKK 608.76

Keen Arroyo II Hybrid Vandresko Luftig dame sommersko fra Keen. Arroyo II er hverken en sko eller e…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1966 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Keen Arroyo II Hybrid Vandresko
Luftig dame sommersko fra Keen.
Arroyo II er hverken en sko eller en sandal, men det vi vælger at kalde en hybrid da den giver luftigheden fra en sandal samtidig med komforten og støtten til foden fra en sko. for at holde skoen sikkert på plads har den et smart snøresystem.
Den faste hælkappe giver god støtte til foden, og gør det samtidig muligt at bruge indlæg i sko-sandalen hvis man har brug for det. Sålen har en let svangstøtte og øger komforten når du går.En blød EVA mellemsål sørger for god stødabsorbering i hele fodens længde. Den nederste gummisål har et 4 mm dybt mønster der giver et godt grip i de fleste typer terræn.
Selve overdelen af Arroyo er lavet af læder, der er behandlet så det er vandafvisende, det vil sige at du uden problemer kan bruge skoen selvom der skulle komme en byge, men den kan ikke anbefales til længere tids brug i vand. For ekstra komfort er læderdelen foret med en sytetisk foring der leder fugt og sved effektivt væk fra foden, og dermed ,minimerer en af risikofaktorerne for vabler.
Keens Arroyo II er et godt alternativ til en vandresko på de varmeste dage, hvor du alligevel ønsker mere støtte og bedre beskyttelse af fødderne end du kan få i en sandal.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Keens Arroyo II Chocolate Chip – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: