Sko | Keens Targhee III WP Black Olive – Mænd

Tilbud

Sko | Keens Targhee III WP Black Olive – Mænd

DKK 889.20 DKK 437.76

Vandtæt Targhee III Herre Vandresko Robust og klassisk trekkingsko fra Keen. Targhee III WP er 100% vandtæt med Keens DRY membran der også gør skoen åndbar. Selve skoen er lavet a…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2568 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Vandtæt Targhee III Herre Vandresko
Robust og klassisk trekkingsko fra Keen.
Targhee III WP er 100% vandtæt med Keens DRY membran der også gør skoen åndbar. Selve skoen er lavet af kraftigt mesh med forstærkninger af læder der øger holdbarheden og gør vandreskoene mere modstandsdygtige overfor mudder og andet skidt.
Keens Targhee III sko har en let svangstøtte og et specielt system der støtter godt om hælen for optimal komfort til foden. For at mindske lugtgener fra skoens indre er den behandlet med Cleansport NXT. EN EVA mellemsål giver en fin stødabsorbering og giver yderligere gå-komfort. Pasformen er lidt til den brede side, så der er god plads til tæerne.
Når man vandrer i forskelligt terræn er det vigtigt at stå godt fast og derfor har Keens Targhee III sko en kraftig gummisål med et 4 mm. dybt mønster for optimalt grip mod underlaget.
Keens Targhee III WP herresko er perfekt til lettere vandreture hvor terrænet ikke er alt for kuperet, men fungerer også rigtig godt som komfortabel hverdagssko.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Keens Targhee III WP Black Olive – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: