Sko | Keens Targhee III WP Magnet / Blue – Kvinder

Tilbud

Sko | Keens Targhee III WP Magnet / Blue – Kvinder

DKK 1299.60 DKK 513.00

Keen Targhee Waterproof Vandresko Vandtæt og åndbar læder vandresko til kvinder, med Keen.Dry Membran og en stødabsorberende sål. Targhee IIIer lavet til dig der gerne vil have en funktionel sko der både kan bruges til skovture og hundeluftning, men s…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1993 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Keen Targhee Waterproof Vandresko
Vandtæt og åndbar læder vandresko til kvinder, med Keen.Dry Membran og en stødabsorberende sål.
Targhee IIIer lavet til dig der gerne vil have en funktionel sko der både kan bruges til skovture og hundeluftning, men som også godt kan klare at komme med på vandreturen eller kortere Hikes i tilgivende terræner.
Skoen har en blød og fjedrende mellemsål i EVA skum, der har et højt energy return når du tager et skridt. Ydersålen er lavet med en god mønstring der både griber i faste eller bløde underlag, og som er designet til op- og nedture i terrænet. Sålen både beskytter og støtter din fod, så skoen er behagelige at have på hele dagen igennem. For at beskytte snuden bedre, har Targhee modellen et tykt kantbånd der rækker godt op over tæerne.
For at sikre at der ikke kan komme vand ind igennem skaftet, er Targhee III WP forsynet med Keen’s egen Keen.Dry. Membranen sørger for at perspiration fra foden godt kan komme væk, men nedbør eller vand fra pytter og lignende, ikke kan komme ind. Skaftet i ægte læder er naturligt vandtæt når skoene bliver plejet godt – membranen er derfor din ekstra sikkerhed for at du ikke får våde fødder.
Læder Vandresko
Keen.Dry Membran
Vandtæt og Åndbar
Cleansport NXT odour control
EVA Mellemsål
ESS Svangstøtte
Mesh lining

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Keens Targhee III WP Magnet / Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: