Sko | Merrell Moab FST 2 GTXs Black – Kvinder

Tilbud

Sko | Merrell Moab FST 2 GTXs Black – Kvinder

DKK 1058.83 DKK 581.40

Merrell Moab FST 2 GTX Womens Black, Vandresko Moab FST 2 GTX vandreskoene fra Merrell kombinerer de traditionelle vandrestøvler med lette trekkingsko. På den…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2086 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Merrell Moab FST 2 GTX Womens Black, Vandresko
Moab FST 2 GTX vandreskoene fra Merrell kombinerer de traditionelle vandrestøvler med lette trekkingsko. På den måde opnås en vandresko, som stadig har en super støtte og komfort, samtidig med at den er åndbar, holdbar og fleksibel.
Denne vandresko er helt og aldeles vandtæt grundet brugen af Gore-Tex membraner. Dine fødder holdes altså tørre hvad enten himmel og hav står i et, eller du blot overså en vandpyt. Det smarte ved en Gore-Tex membran er dog, at den udover at være vandtæt også er enormt åndbar. Dine fødder holdes dermed både tørre fra udevedkommende vand og fra fugt. Til slut øges åndbarheden og komforten også af skoens overdel, som er et mesh i TPU.
Merrell Moab FST 2 GTX er fyldt med smarte teknologier og features. For eksempel minimeres lugtgener ved hjælp af Merrell’s M Select FRESH teknologi.
Vibram MegaGrip sålen sikrer at du altid står fast, hvad enten det regner eller sner.
Midtersålen er i EVA skum og støtter og stabiliserer foden under vandring, så du ikke får så ondt i fødderne ved lange vandringer. Dine fødder støttes yderligere af Merrell’s Air Cushion Technology, som absorberer stød.
Moab FST 2 GTXgør brug af Merell’s Kinetic Fit BASE konstruktion, hvilket giver dig en vandresko, som er utrolig fleksibel. Denne vandresko er altså bedre egnet til mere atletisk brug fremfor traditionelle vandrestøvler.
Gore-Tex membran
Vandtæt og åndbar
M Select FRESH teknologi
Vibram MegaGrip sål
Air Cushion Technology
Kinetic Fit BASE konstruktion

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Merrell Moab FST 2 GTXs Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: