Sko | On Cloudventures Sand / Wash – Kvinder

Tilbud

Sko | On Cloudventures Sand / Wash – Kvinder

DKK 1321.49 DKK 567.72

On Clouventure Trailsko til kvinder Super letvægt og stabil Trailsko til kvinder, med åndbart tekstil skaft…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2004 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

On Clouventure Trailsko til kvinder
Super letvægt og stabil Trailsko til kvinder, med åndbart tekstil skaft og en stødabsorberende sål med Air-Clouds.
Sålerne på On Sko og Støvler er lavet med små luftpuder (Clouds) der giver en optimal fjedring når du tager et skridt, og mindsker de hårde stød der ellers kan gå direkte op i foden. Mellemsålen er en blød og fjedrende EVA skum, der har et højt energy return når du tager et skridt.
On har med Cloudventure serien, skabt en sko der er perfekt til dig der gerne vil have en let men funktionel sko der trods alt kan meget mere end en sneaker, men som også syntes at en "rigtig" vandresko kan blive for stiv og tung. Sålen er stadig afstivet og stødabsorberende som en vandresål, så den beskytter og støtter foden, også i kuperet terræn. Skoene er udviklet i Schweiz som et alternativ til de tunge sko og støvler, hvor komfort og funktionalitet stadig er vægtet højt.
Skaftet er lavet i en let og luftig tekstil med syntetiske forstærkninger. Tekstil skaftet tillader at fugten kan komme ultra hurtigt væk fra foden, når tempoet er højt og sveden pibler. Så skoen hjælper dig altså også med til at holde foden tør, hvilket i sidste ende også kan redde dig fra at få grimme vabler efter en lang tur på vandrestien, eller Offroad Trailrun hvor du virkelig får udfordret dit fodtøj.
On har et stærkt fokus på en bæredygtig fremstilling, der efterlader det mindst mulige CO2-fodaftryk på klimaet. Hvis du vil lære mere om deres initiativer eller teknologier, kan du læse med
HER
Dame Trailsko
Super Åndbar
Missiongrip Rubber
360° Mudguard
Zero-Gravity CloudTec
Hike & Trail

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | On Cloudventures Sand / Wash – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: