Sko | Salomon Leonis GTXs Black – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon Leonis GTXs Black – Mænd

DKK 930.24 DKK 574.56

Salomon Leonis GoreTex Vandresko Vandtæt og åndbar Vandresko til herre, med GoreTex membran og Contagrip M…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2582 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon Leonis GoreTex Vandresko
Vandtæt og åndbar Vandresko til herre, med GoreTex membran og Contagrip MD ydersåler.
Skoen er lavet til at kunne klare Trekking og Hiking, både på vej og sti, eller offroad i mere kuperede terræner. Skoen har en ydersål i Salomon’s Contagrip MD, der er bygget til at holde så lang tid som muligt. Sålen har et skridsikkert mønster, og er lavet i en gummiblanding der både kan gribe på våde eller tørre underlag. Mellemsålen er en stødabsorberende EnergyCell EVA skum, som virker fjedrende når du tager et skridt.
Skaftet er lavet i en vandafvisende og åndbar Mesh, som har syntetiske forstærkninger på de mest udsatte slidflader. Der er f.eks. et højt kantbånd ved hæl og tå, som beskytter skoen i tæt beplantning og ved grusede vandrestier eller løse sten og klipper. Under det åndbare tekstil skaft ligger den vandtætte GoreTex Membran som holder vand fra nedbør eller våde underlag, væk fra foden – samtidig med at perspiration godt kan komme ud igennem membranen, så du ikke føler du bliver våd "indefra".
Indlægssålen er en Ortholite der udover at give ekstra støtte til din fod, også giver skoen en højere all-day comfort, også når du har gået mange kilometer i dem. Salomon’s Leonis GoreTex Vandresko, kan både bruges på vandreture eller til hverdag og sport, hvor både funktion og komfort sættes i højsædet.
Herre Vandresko
GoreTex Membran
Vandtæt og Åndbar
Åndbar Mesh
Syntetiske forstærkninger
Contagrip Ydersåler
EnergyCell Stødabsorbering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Leonis GTXs Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: