Sko | Salomon Odyssey GTXs Black – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon Odyssey GTXs Black – Mænd

DKK 1022.58 DKK 437.76

Salomon Odyssey Goretex Vandresko Vandtæt Herre vandresko med Goretex Membran, i et tæt mesh-stof og med syntetiske forstærkninger svejset på ydersiden. Skoens vandtætte Goretex Membran sørger for at d…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2591 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon Odyssey Goretex Vandresko
Vandtæt Herre vandresko med Goretex Membran, i et tæt mesh-stof og med syntetiske forstærkninger svejset på ydersiden.
Skoens vandtætte Goretex Membran sørger for at der ikke kan komme vand ind i skoen, men tillader samtidig at fugten kan komme væk fra foden, når tempoet er højt og sveden pibler.
Udvendigt har skoen et fint mesh der er yderligere vandafvisende, og som heller ikke forhindrer åndbarheden. For at gøre skoen langt mere slidstærk, har den svejsede syntetiske forstærkninger hele vejen omkring foden.
Sålen er opbygget i flere lag, med en indvendig Molded EVA indlægssål, der er formet efter fodens naturlige konturer. Sålen er prikken er i’et på Odyssey GTX skoens komfort, og er med til at gøre at skoen stadig er behagelig at have på, efter en lang dag på løbe- eller vandrestien.
Mellemsålen er en stødabsorberende EnergySave EVA skum, der fjedrer når du tager et skridt. Mellemsålen er blød nok til at gøre skoen egnet til både vandreture, trailrunning og meget mere.
Udvendigt er en Contagrip MA gummisål, der er lavet for at kunne gribe på langt de fleste overflader – både våde og tørre, såvel som hårde eller løse.
Salomon’s Odyssey GTX sko er lavet for at kunne sikre din fod en både let og funktionel sko, der kan håndtere både længere Hiking eller Trekking ture, Trailrunning i tæt beplantning og med ujævne underlag, og meget andre Sports- og Outdoor aktiviteter
Hiking, Trekking, Trailrun m.m.
Contagrip MA Ydersål
Energy Save EVA Mellemsål
Molded EVA Indlægssål
Anti-Debris Mesh
Svejsede Forstærkninger
Vandtæt Goretex

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Odyssey GTXs Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: