Sko | Salomon OUTline Prisms Pastel Turquoise / Black – Kvinder

Tilbud

Sko | Salomon OUTline Prisms Pastel Turquoise / Black – Kvinder

DKK 790.02 DKK 519.84

Salomon Outline Prism Salomon Outline Prism er en lækker vandresko, som fungerer perfekt til både vandring og hverdag. Vandreskoene kombinerer den lette og utroligt komfortable pasform og fleksibilitet ved løbesko med stabiliteten fra traditionel…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2012 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon Outline Prism
Salomon Outline Prism er en lækker vandresko, som fungerer perfekt til både vandring og hverdag.
Vandreskoene kombinerer den lette og utroligt komfortable pasform og fleksibilitet ved løbesko med stabiliteten fra traditionelle vandresko. Du får altså en sko som minder meget om en hverdagskondisko, men uden at det går på kompromis med støtten og stabiliteten.
Outline Prisms overdel er lavet som et åndbart mesh, så fugt dannet inde i skoene nemt kan forsvinde ud. Tåkappen er forstærket så den beskytter tæerne.
Ydersålen er en Contagrip gummisål, som giver et formidabelt greb i underlaget selv i løst grus og kuperet terræn. Derudover giver sålen også en rigtig god stødabsorbering. Sammen med pasformen der holder din fod på plads, får du optimal støtte til den hurtige vandretur.
Alt i alt er Salomon Outline Prism en formidabel sko til let vandring og hverdag. Du får den nødvendige støtte men uden at du på nogen måde skal gå på kompromis med hverken udseende eller lethed.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve disse sko eller noget andet i vores store sortiment. Vi har ikke alle varer online, så udvalget i butikken er større end online. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Komfortabel vandre- og hverdagssko
Contagrip ydersål
Åndbart mesh
stødabsorbering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon OUTline Prisms Pastel Turquoise / Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: