Sko | Salomon Predict Hike GTXs Black / Trooper – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon Predict Hike GTXs Black / Trooper – Mænd

DKK 1539.00 DKK 608.76

Salomon Predict Hike GTX, Vandresko Predict Hike GTX fra Salomon er et par virkelig lækre vandresko, der støtter foden rigtig godt, samtidig med at de er lette og behagelige at have på. Skoene er lavet med en anato…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2601 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon Predict Hike GTX, Vandresko
Predict Hike GTX fra Salomon er et par virkelig lækre vandresko, der støtter foden rigtig godt, samtidig med at de er lette og behagelige at have på.
Skoene er lavet med en anatomisk decoupling teknologi, som tillader dem at flexe med foden. Konstruktionen består altså af nogle uafhængige platforme, som tilpasser sig foden og terrænet. På den måde opnås en optimal støtte og komfort.
Ved at blande EVA- og OBC-skum har Salomon lavet en rigtig smart Energy Surge midtersål, der leverer en fremragende stødabsorbering og fjedereffekt.
Gore-Tex membranen gør Predict Hike GTX skoene vandtætte men tillader stadig, at fugt indefra kan komme ud, således at foden ikke bliver fugtig.
Vandreskoene er også udstyret med en OrthoLite Sockliner, der udover at bidrage til komfort og holdbarhed også hjælper med at holde åndbarheden høj.
Ydersålen er en All Terrain Contagrip gummisål, der er skabt til et bredt udvalg af underlag. Den sørger for at du står solidt fast på både løst og vådt terræn.
Predict Hike GTX er PFC-fri og lavet med genanvendte materialer såsom PET-flasker og materialerester, for at reducere produktionens miljøaftryk.
Du er velkommen til at komme forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve disse sko eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Komfortable vandresko med god støtte
Vandtæt og åndbar Gore-Tex membran
OrthoLite Sockliner
Energy Surge midtersål
All Terrain Contagrip ydersål
PFC-Fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Predict Hike GTXs Black / Trooper – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: