Sko | Salomon Speedcross 4s Black / Black Metallic – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon Speedcross 4s Black / Black Metallic – Mænd

DKK 1179.90 DKK 506.16

Salomon Speedcross Åndbar Herresko Letvægts løbe -og fritidssko til mænd fra Salomon. Speedcross 4 er den 4. generation af den populære trail-løbesko fra Salomon. Selvom…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2609 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Salomon Speedcross Åndbar Herresko
Letvægts løbe -og fritidssko til mænd fra Salomon.
Speedcross 4 er den 4. generation af den populære trail-løbesko fra Salomon. Selvom skoen oprindeligt er udviklet til løb, er den også rigtig god som en let vandre og fritidssko.
Skoen er lavet i let, men alligevel slidstærkt tekstil med forstærkninger i PU, der også hjælper med at give en god stabilitet til foden. Hælkappen er også fast og giver endnu mere støtte og stabilitet. Pasformen er normal til bred, og giver god plads til tæerne til de fleste.
I sålen er der en effektiv stødabsorbering i hele skoens længde. Det stødabsorberende lag er tykkest i hælen hvor det er 10 mm, mens det er 8 mm i forfoden. En højdeforskel der også hjælper foden med at afvikle hvert skridt på den bedste måde.
Den nederste gummisål er groft mønstret for at give det optimale grip i alle former for terræn, også når der er vådt og mudret.
Skoeneer lavet med Salomons smarte Quick-lace system der gør det nemt at stramme skoen til, og nemt at komme ind og ud af skoen. Samtidig er du også sikret at snørebåndet ikke går op uanset hvor meget belastning du lægger på det. Snørebåndet er kevlarforstærkt, og knækker derfor heller ikke sådan uden videre.
Hvis du er på udkig efter en let og behagelig fritidssko til vandring og eventuelt Trailløb er Salomons Speedcross 4 et godt bud, en perfekt all-round sko.
Letvægts sko af slidstærkt tekstil
God stødabsorbering
Grov gummisål for godt fodfæste
Smart Quick-Lace system

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Speedcross 4s Black / Black Metallic – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: