Sko | Salomon Speedcross 5s Bluestone / Night Sky – Kvinder

Tilbud

Sko | Salomon Speedcross 5s Bluestone / Night Sky – Kvinder

DKK 1278.40 DKK 601.92

Salomon Speedcross 5, Trailsko Salomon Speedcross 5 er en trail løbesko i absolut topklasse. Skoen tager udgangspunkt i de foregående Speedcross modeler, men adskiller sig ved et bedre greb, en fleksibel og dynamisk overdel…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2017 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon Speedcross 5, Trailsko
Salomon Speedcross 5 er en trail løbesko i absolut topklasse.
Skoen tager udgangspunkt i de foregående Speedcross modeler, men adskiller sig ved et bedre greb, en fleksibel og dynamisk overdel samt en uovertruffen stabilitet.
Denne trailsko kan altså klare selv det tekniske trailløb med mange retningsskift og varierende underlag. Særligt er Speedcross 5 designet til blødt og mudret underlag, hvor den ydersålen virkelig kommer dig til gode.
Skoens overdel er komplet svejset og uden syninger, hvilket gør den rigtig dynamisk. Derudover gør Salomon brug af deres SensiFit konstruktion. Det fede ved SensiFit er, at skoen følger fodens bevægelser naturligt, samtidig med at overdelen er enormt blød og komfortabel.
Speedcross 5 har naturligvis Salomons forrygende QuickLace system, som lader dig spænde skoene med et snuptag. Den overskydende snøre kan gemmes væk i en lille lomme i toppen af pløsen, så du ikke falder i den.
Trailskoens mellemsål er en Energycell+, som virkelig leverer en stødabsorbering og fjedereffekt i verdensklasse. Hælkappen er fast og høj, hvilket giver dig en god stabilitet og støtte.
Sidst men ikke mindst er ydersålen. Salomon har benyttet deres Contagrip sål, som har mange knopper. Disse knopper er forholdsvist lange, hvilket gør dem i stand til at trænge et godt stykke ned i underlaget. Du får altså et ganske utroligt greb i selv mudder og grus, så du kan lave både bakkeløb og retningsskift uden frygt for at glide hele tiden.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve disse sko eller noget andet i vores store sortiment. Vi har ikke alle varer på hjemmesiden, så udvalget i butikken er markant større. Du må endelig ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller andet.
Løbesko til trailløb
Designet til mudret og blødt underlag
Dynamisk SensiFit-konstruktion
QuickLace
Energycell+ mellemsål
Contagrip ydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Speedcross 5s Bluestone / Night Sky – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: