Sko | Salomon Speedcross 5s Grape Leaf / Black – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon Speedcross 5s Grape Leaf / Black – Mænd

DKK 755.82 DKK 437.76

Salomon Speedcross 5 Trailsko Salomon Speedcross 5 er en trail løbesko af den absolut bedste skuffe. Skoen er en videreudvikling af de f…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2618 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon Speedcross 5 Trailsko
Salomon Speedcross 5 er en trail løbesko af den absolut bedste skuffe.
Skoen er en videreudvikling af de foregående Speedcross modeller, og den adskiller sig ved en mere dynamisk og fleksibel overdel, en rigtig god stabilitet samt en bedre ydersål.
Speedcross 5 skoene kan altså klare selv det mest tekniske trailløb med både varierende underlag og mange retningsskift. Salomon har haft stort fokus på at optimere skoene til især bløde og mudrede underlag, så det til den danske natur vil du virkelig sætte pris på Speedcross 5.
Ydersålen er Salomons Contagrip sål, som har mange specialformede knopper. Disse knopper er nemlig forholdsvist store, hvilket gør så de kan trænge rigtig godt ned i underlaget. Du får altså et utroligt godt greb selv i løst og mudret underlag, så du kan lave alt fra bakkeløb til retningsskift uden at skulle frygte for at glide.
Mellemsålen er en Energycell+, som sørger for en rigtig god stødabsorbering og fjedereffekt. Hælkappen er fast og høj, hvilket giver dig en god støtte og stabilitet på kuperet terræn.
Overdelen på skoene er svejset og uden syninger, hvilket gør den både fleksibel og dynamisk. Salomon har gjort brug af deres SensiFit-konstruktion, der holder foden fast, så skoene kan yde den optimale støtte. Det der gør SensiFit så god er, at skoene følger fodens naturlige bevægelser, samtidig med at overdelen er utroligt komfortabel og blød.
Speedcross 5 har naturligvis også Salomons geniale QuickLace system, som lader dig spænde skoene med en hurtig bevægelse. Den overskydende snøre kan du gemme væk i en lille lomme i toppen af pløsen, så du ikke snubler over den.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve disse sko eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Løbesko til trailløb
Designet til mudret og blødt underlag
Dynamisk SensiFit-konstruktion
QuickLace
Energycell+ mellemsål
Contagrip ydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Speedcross 5s Grape Leaf / Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: