Sko | Salomon Spikecross 3 CS Black/Radiant Red – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon Spikecross 3 CS Black/Radiant Red – Mænd

DKK 1188.79 DKK 533.52

Salomon Spikecross 3 CS, Vinter Trailsko Salomon Spikecross 3 CS er lavet til trailløb I de glatte vintermåneder. Skoene er grundlæggende en Speedcross 3, som er m…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2621 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon Spikecross 3 CS, Vinter Trailsko
Salomon Spikecross 3 CS er lavet til trailløb I de glatte vintermåneder. Skoene er grundlæggende en Speedcross 3, som er modificeret til bedre vinteregenskaber.
Det der gør Spikecross 3 CS mest specielle er ydersålen. Salomon har inkluderet deres Mud & Snow Non-Marking Contagrip ydersål, som har mange store knopper i en aggressiv formation. På den måde får du det bedst mulige greb i selv mudder og grus. Byder vinteren dog på is og sne skal du ikke fortvivle, Spikecross 3 CS har nemlig 9 indbyggede metalpigge i ydersålen. Du kan altså trygt lave retningsskift og andet uden at skulle frygte for at glide.
For at beskytte dine fødder mod vand og sne er skoene udstyret med en vandafvisende ClimaShield membran ved tæerne og langs pløsen. Årsagen til at Salomon kun har inkluderet den vandafvisende membran på de mest udsatte områder er, at skoen på den måde bibeholder en fremragende åndbarhed. Hvis foden ikke kan ånde dannes der fugt i skoen, hvilket kan virke meget nedkølende i de kolde vintermåneder.
Indersålen er en OrthoLite-sål, som giver en formidabel komfort og stabilitet. Skoene er designet med Salomons SensiFit-konstruktion, som giver dem en tætsiddende pasform. På den måde holdes foden på plads, så Spikecross 3 CS kan give optimal støtte, stabilitet og fornemmelse.
Derudover har skoene naturligvis også Salomons QuickLace system, så du med et snuptag kan snøre skoene til. Den overskydende snøre kan gemmes væk i en lille lomme på toppen af pløsen, så du ikke falder i den.
Du er velkommen til at komme forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve disse sko eller noget andet i vores store sortiment. Vi har ikke alle varer på hjemmesiden, så udvalget i butikken er betydeligt større. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Trail løbesko til vinterføre
9 metalpigge i ydersålen
Mud & Snow Non-Marking Contagrip ydersål
ClimaShield-membran ved tæer og langs pløsen
OrthoLite indersål
QuickLace system

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Spikecross 3 CS Black/Radiant Red – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: