Sko | Salomon Techamphibian 4s Hydro / Nile Blue – Kvinder

Tilbud

Sko | Salomon Techamphibian 4s Hydro / Nile Blue – Kvinder

DKK 872.10 DKK 574.56

Salomon Techamphibian 4 Damesko Damesko fra Salomon i en super let og åndbar Tekstil, som egnet sig specielt godt til vandsport og aktivt udeliv …

På lager

Varenummer: C.3905/TO1969 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon Techamphibian 4 Damesko
Damesko fra Salomon i en super let og åndbar Tekstil, som egnet sig specielt godt til vandsport og aktivt udeliv i varmt klima.
Techamphibian 4 skoen er lavet i moderne materialer, med en ContaGrip ydersål, stødabsorberende mellemsål der er tykkest under hælen, og en let tekstil omkring foden der tillader fugten let at komme væk fra foden. Tekstilen er lavet så tæt i vævningen at den holder sand og grus ude af skoen, uden at du mister fornemmelsen af en kølende og ventileret letvægt vandresko.
Skoen har Salomons patenterede QuickLace system, med tynde snørrebånd der strammes med en klips. Hælen på Techamphibian 4 er lavet så den kan trædes ind i skoen, hvis du lige skal træde hurtigt i dem. Du kan desuden stramme hælkappen til at passe perfekt omkring foden, hvilket også er lækkert hvis du gerne vil kunne variere imellem en løs facon, eller en 100% fastsiddende sko ved højt aktivitetsniveau.
Fritid- og Vandsport
Åndbar Tekstil
ContaGrip Ydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Techamphibian 4s Hydro / Nile Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: