Sko | Salomon Tibai 2 GTXs Phantom / Black – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon Tibai 2 GTXs Phantom / Black – Mænd

DKK 1067.04 DKK 437.76

Salomon Tibai GoreTex Vandresko Tibai 2 GTX er 100% vandtætte med en Gore-Tex membran, så dine fødder bliver holdt behageligt tørre når du er ude i regnvejr eller i vådt terræn. Membranen er sam…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2512 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon Tibai GoreTex Vandresko
Tibai 2 GTX er 100% vandtætte med en Gore-Tex membran, så dine fødder bliver holdt behageligt tørre når du er ude i regnvejr eller i vådt terræn. Membranen er samtidig åndbar og tillader foden at ånde. For at give åndbarheden de optimale betingelser er yderstoffet behandlet så det er vandafvisende. For at opretholde åndbarheden kan man med fordel imprægnere sine sko jævnligt for eksempel med: Nikwax Fabric and Leather
Tekstiloverdelen har forstærkninger der er med til at støtte foden, og arbejder sammen med snørerne for den optimale tilpasning.
Vandreskoenes sål er bygget op om en stødabsorberende mellemsål der gør skoene behagelige at gå i. Den yderste gummisål er Salomons egen Contragrip sål der giver godt fodfæste i langt de fleste typer terræn.
Salomons Tibai 2 GTX er en let, men alligevel robust vandre- og fritidssko der uden problemer kan klare gode ture i det danske terræn.
100% vandtæt med Goretex membran
Kraftig gummisål for godt fodfæste
Normal pasform

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon Tibai 2 GTXs Phantom / Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: