Sko | Salomon X Reveal GTXs Ebony – Kvinder

Tilbud

Sko | Salomon X Reveal GTXs Ebony – Kvinder

DKK 933.66 DKK 437.76

Salomon X Reveal Goretex Vandresko Vandtæt dame vandresko med Goretex Membran, og i en Anti-Debris Mesh der beskytter foden og tillader en optimal åndbarhed. Salomon’s X Reveal sko er lavet for at kunne sikre din fo…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2023 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon X Reveal Goretex Vandresko
Vandtæt dame vandresko med Goretex Membran, og i en Anti-Debris Mesh der beskytter foden og tillader en optimal åndbarhed.
Salomon’s X Reveal sko er lavet for at kunne sikre din fod en både let og funktionel sko, der kan håndtere både lange og hårde vandreture, hvor vejret hurtigt kan slå om, eller der er chancer for løse eller våde underlag.
Skoens vandtætte Goretex Membran sørger for at der ikke kan komme vand ind til foden, men tillader samtidig at fugten kan blive transporteret væk fra foden, når tempoet er højt og sveden pibler. Gode vandresokker er altid en god idé for at optimere skoens åndbarhed yderligere.
Udvendigt har skoen et fint mesh der er yderligere vandafvisende, og som heller ikke forhindrer åndbarheden. For at gøre skoen mere slidstærk har den svejsede syntetiske forstærkninger på ydersiden, og et kraftigere kantbånd over snuden og omkring hælen.
Sålen er opbygget i flere lag, med en Contagrip MD gummisål på ydersiden, der har et dybt mønster. Gummiblandingen er optimeret for at give både slidstyrke og friktion.
Mellemsålen er en stødabsorberende EnergyCell EVA skum, der fjedrer når du tager et skridt. Stødabsorberingen er kraftigst under hælen hvor størstedelen af vægten bliver placeret, og lettere ud under forfoden, så din fod beskyttes når du afvikler i skridtet.
Indvendigt ligger en OrthoLite Diecut indlægssål, der er formet efter fodens naturlige konturer. Sålen er prikken er i’et på X Reveal skoens komfort, og er med til at gøre at skoen stadig er behagelig at have på, efter en lang dag på løbe- eller vandrestien.
Dame Vandresko
Contagrip MD Ydersål
EnergyCell EVA Mellemsål
OrthoLite diecut Indlægssål
Anti-Debris Mesh
Syntetiske forstærkninger
Vandtæt Goretex

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon X Reveal GTXs Ebony – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: