Sko | Salomon X Ultra 3 GTXs Urban Chic / Shadow – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon X Ultra 3 GTXs Urban Chic / Shadow – Mænd

DKK 952.13 DKK 588.24

Salomon X Ultra 3 GTX, Vandresko Salomon X Ultra 3 GTX er en vandresko, som i den grad kan få dig godt afsted på tur. Skoene giver en rigtig god støtte ti…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2639 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon X Ultra 3 GTX, Vandresko
Salomon X Ultra 3 GTX er en vandresko, som i den grad kan få dig godt afsted på tur.
Skoene giver en rigtig god støtte til foden. Især i det mere tekniske terræn kan du virkelig mærke, hvordan vandreskoene hjælper. Dette er blandt andet på grund af det faktum, at X Ultra 3 GTX er udstyret med Descent Control Technology, som især sørger for at hjælpe ved nedadgående terræn.
Salomon har også inkluderet deres Sensifit teknologi, som ved hjælp af smarte snørebånd og skoens design holder din fod på plads, så den vandreskoen altid sidder helt perfekt.
Også på komforten er X Ultra 3 GTX helt i top. Skoene har skummateriale indvendigt, så stødabsorbering er der masser af.
Ydersålen består af to typer af gummi, hvilket giver rigtig godt fat i underlaget – Selv i grus og regn står du solidt fast.
Sidst men bestemt ikke mindst, så er disse vandresko også vandtætte grundet Gore-Tex membranen. Vandtætheden kommer dog ikke på bekostning af åndbarhed, hvilket blandt andet er hvad der gør Gore-Tex så fantastisk.
Du er velkommen til at komme forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve disse vandresko eller noget andet i vores store sortiment. Vi har ikke alle varer på hjemmesiden, så udvalget i butikken er betydeligt større. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Vandresko med god støtte til foden
Descent Control Technology
Sensifit teknologi
Ydersål i to typer gummi
Vandtæt og åndbar Gore-Tex membran

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon X Ultra 3 GTXs Urban Chic / Shadow – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: