Sko | Salomon X Ultra 4 GTXs Black – Kvinder

Tilbud

Sko | Salomon X Ultra 4 GTXs Black – Kvinder

DKK 844.74 DKK 437.76

Salomon X Ultra 4 Goretex Sko X Ultra 4 GTX er en opdateret udgave af den klassiske X Ultra vandresko. Skoen har en god…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2026 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon X Ultra 4 Goretex Sko
X Ultra 4 GTX er en opdateret udgave af den klassiske X Ultra vandresko. Skoen har en god bred pasform med god plads omkring forfoden og en lidt smallere hælkappe der giver god stabilitet og af styring af foden.
Opbygningen af sålen understøtter stabiliteten med en kraftig gummi ydersål med Salomons Ultragrip mønster der giver god skridsikkerhed i de fleste terræntyper. Mellemsålen er stødabsorberende og hjælper foden med dens naturlige bevægelse. Imellem ydersålen og mellemsålen ligger der et ADV-C Chassis der stiver skoen af og minimerer diagonale vrid, hvilket er en klar fordel i ujævnt terræn.
X Ultra 4 GTXs overdel er lavet af slidstærkt tekstil med påsvejsede forstærkninger, placeret for optimal støtte af foden. Det smarte Quicklace system gør det nemt at snøre skoen til og tilpasse den til lige netop din fod.
Skoene er vandtætte med Gore-tex membran, der effektivt holder dine fødder tørre i regnvejr og ved vandring i våde områder. For at gøre membranen så åndbar som muligt er skoenes ydermaterialet behandlet så det er vandafvisende.
Salomons X Ultra 4 GTX er en alsidig vandre- og fritidssko der der både holder fødderne tørre og støtter dem godt.
Vandtæt Gore-Tex membran
Vandafvisende tekstil yderside
God bred pasform
Skridsikker ContraGrip sål
Quicklace system

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon X Ultra 4 GTXs Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: