Sko | Salomon X Ultra 4 GTXs Lunar Rock / Black – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon X Ultra 4 GTXs Lunar Rock / Black – Mænd

DKK 1091.66 DKK 513.00

Salomon X Ultra 4 GTX, Vandresko X Ultra 4 GTX er en opdateret udgave af den velkendte og evigt populære X Ultra vandresko. Skoen har en normal pasform med god plads omkring forfoden samt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2646 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon X Ultra 4 GTX, Vandresko
X Ultra 4 GTX er en opdateret udgave af den velkendte og evigt populære X Ultra vandresko. Skoen har en normal pasform med god plads omkring forfoden samt en smal hælkappe, så skoen nærmest holder fast på foden, hvilket giver en rigtig god stabilitet og styring af foden.
Vandreskoen har en kraftig og slidstærk gummiydersål med Salomons Ultragrip mønster, der giver et fremragende greb i både vådt og løst terræn. Mellemsålen er stødabsorberende og hjælper foden med dens naturlige bevægelse. Imellem ydersålen og mellemsålen har Salomon inkluderet et ADV-C Chassis, som stiver skoen af og minimerer diagonale vrid, så du ikke er lige så tilbøjelig til at vrikke om.
Overdelen er lavet af slidstærkt tekstil med svejsede forstærkninger. Det smarte Quicklace system gør det nemt og hurtigt at snøre skoene til, uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt skoene går op.
X Ultra 4 GTX har en vandtæt og åndbar Gore-tex membran, der holder dine fødder tørre når regnen overrasker og ved vandring i våde områder. Netop fordi membranen er åndbar, så kan fugt dannet inde i skoen komme ud, så din fod holdes tør indefra også.
Salomons X Ultra 4 GTX er altså en rigtig alsidig vandre- og fritidssko, som både holder fødderne tørre og støtter dem godt.
Vandtæt Gore-Tex membran
Vandafvisende tekstil yderside
Skridsikker ContaGrip sål
Quicklace system
ADV-C Chassis

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon X Ultra 4 GTXs Lunar Rock / Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: