Sko | Salomon X Ultra 4 Leather GTXs Kelp / Black – Kvinder

Tilbud

Sko | Salomon X Ultra 4 Leather GTXs Kelp / Black – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Salomon X Ultra 4 Leather GTX, Vandresko X Ultra 4 Leather GTX er en fed vandresko fra Salomon, som giver en rigtig god stabilitet og et …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2035 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon X Ultra 4 Leather GTX, Vandresko
X Ultra 4 Leather GTX er en fed vandresko fra Salomon, som giver en rigtig god stabilitet og et solidt greb i underlaget. Skoen bygger på den normale X Ultra 4 GTX sko, men der hvor denne udgave adskiller sig er, at overdelen er lavet i kvalitetslæder, som giver et mere elegant look.
Vandreskoene er lavet med en vind- og vandtæt Gore-Tex membran, så du kan benytte dem i al slags vejr. Det smarte ved en Gore-Tex membran er, at den er meget åndbar. Fugt dannet inde i skoen kan altså sagtens slippe ud, så dine fødder ikke bliver våde indefra.
Indvendigt er en blød og rigtig komfortabel liner. Mudguarden hele vejen rundt langs kanten af ydersålen og overdelen øger holdbarheden markant, så skoene kan overleve mange vandreture.
X Ultra 4 Leather GTX har en formstøbt Ortholite Sockliner, som yderligere øger komforten og åndbarheden betydeligt. Mellemsålen er en EnergyCell bestående af EVA-skum, der leverer en formidabel stødabsorbering. Salomon har inkluderet et ADV-C chassis, der optimerer stabiliteten uden at det går ud over mobiliteten.
SensiFit konstruktionen holder fast på foden og sørger for, at skoen sidder optimalt, så støtten og stabiliteten er så god som muligt.
Ydersålen er en All Terrain Contagrip gummisål, som er designet specifikt til blødt, vådt og løst terræn.
Vandreskoene kan lynhurtigt strammes til med det smarte Quicklace system, og den overskydende snøre kan gemmes af vejen i en lille lomme i pløsen.
X Ultra 4 Leather GTX er fri for det forurenende PFC, uden at det går på kompromis med vandtætheden.
En vandresko til dig som ønsker funktionalitet og komfort i topklasse, samtidig med at den godt må være både stilfuld og elegant.
Vandtæt og åndbar Gore-Tex membran
Overdel i kvalitetslæder
EnergyCell
All Terrain Contagrip ydersål
ADV-C Chassis
Quicklace
PFC-fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon X Ultra 4 Leather GTXs Kelp / Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: