Sko | Salomon XA Pro 3D v8 GTXs Kentucky Blue / Dark Denim – Kvinder

Tilbud

Sko | Salomon XA Pro 3D v8 GTXs Kentucky Blue / Dark Denim – Kvinder

DKK 1231.20 DKK 485.64

Salomon XA Pro 3D v8 dame vandresko Salomons XA Pro 3D v8 GTX er en forbedret udgave af den klassiske XA Pro model der både er velegent til vandring o…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2041 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Salomon XA Pro 3D v8 dame vandresko
Salomons XA Pro 3D v8 GTX er en forbedret udgave af den klassiske XA Pro model der både er velegent til vandring og løb i terrænnet. Denne udgave er 20 gram lettere og har et tyndere og blødere overmateriale der gør det let at spænde skoen sikkert til omkring foden. Det smarte Quicklace system sikrer at dine snørrebånd aldrig går op, og er nemme at stramme med éen hånd. Skoene har en stabil hælkappe der giver øget stabilitet og styring af din fod og Gore-Tex membranen sørger for at holde dine fødder tørre, og tillader dem samtidigt atånde.
Sålen er bygget op omkring et 3D chassis der er placeret mellem ydersålen og den stødabsorberende mellemsål. 3D chassiet giver den bedste stabilitet og stødabsorbering til din fod. Ydersålen har Salomons Contragrip MA design der giver den bedste skridsikkerhed i de fleste terræntyper, også når det er vådt og smattet.
Salomons XA Pro 3D v8 GTX har en god bred pasform der sidder godt på de fleste fødder, da den stadig er relativt smal i hælen. Ved anklen sørger en blød foring for optimal komfort og pasform.
Salomons XA Pro 3D v8 GTX er et godt bud på en alsidig vandre- og fritidssko til forår, sommer og efterår.
Dame vandresko
Gore-Tex membran
Vandtæt og Åndbar
Stødabsorberende mellemsål
Contagrip MA ydersål
QuickLace system

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon XA Pro 3D v8 GTXs Kentucky Blue / Dark Denim – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: