Sko | Salomon XA Pro 3D v8 GTXs Turkish Sea / Black – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon XA Pro 3D v8 GTXs Turkish Sea / Black – Mænd

DKK 1362.53 DKK 560.88

Salomon GoreTex XA Pro Vandresko XA Pro skoen fra Salomon er et godt valg til både Hiking eller Trailrunning, med en kappe omkring hælen er giver et godt greb…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2659 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Salomon GoreTex XA Pro Vandresko
XA Pro skoen fra Salomon er et godt valg til både Hiking eller Trailrunning, med en kappe omkring hælen er giver et godt greb omkring foden, og med store fintmaskede mesh-paneler i et åndbart materiale.
Denne Vandre- og løbesko har en vandtæt GoreTex membran, der sikrer at regn og vandpytter ikke giver dig våde sokker. Snørrebåndet er lavet i et tynd kevlar-tråd, der spændes op med en Quicklace klips ved ankelen. Snørrebåndene er på XA Pro 3D modellen placeret asymetrisk på tværs af skoen, hvilket givet bedre mulighed for individuel tilpasning, til netop din fod.
XA Pro 3D er velegnet til både træning eller trail, og gerne flere gange om ugen. Mellemsålen er med et stødabsorberende Energy Cell EVA som giver en blød og fjedrende gang, samt beskytter foden imod stød fra hårde underlag, eller sten og rødder der ligger på tværs af vandrestien. Inde i sålen ligger desuden en SensiFit indlægssål, der støtter foden endnu mere.
Vandtæt Herresko
Sport og Outdoor
Goretex Membran
Contagrip MA ydersål
Energy Cell EVA mellemsål
SensiFit indlægssål
Åndbart 3D Mesh
Quicklace system

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon XA Pro 3D v8 GTXs Turkish Sea / Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: