Sko | Salomon XA Pro 3Ds Navy Blazer / Hydro – Mænd

Tilbud

Sko | Salomon XA Pro 3Ds Navy Blazer / Hydro – Mænd

DKK 1378.94 DKK 567.72

Salomon XA Pro 3D Herresko Åndbar og solid Vandresko til herre, i mesh materiale med syntetiske forstærkninger på ydersiden. Sålen er opbygget med en Contagrip MA ydersål, der er lavet i en gummiblanding der kan gribe på både våde eller tørre overflad…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2651 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon XA Pro 3D Herresko
Åndbar og solid Vandresko til herre, i mesh materiale med syntetiske forstærkninger på ydersiden.
Sålen er opbygget med en Contagrip MA ydersål, der er lavet i en gummiblanding der kan gribe på både våde eller tørre overflader – og både løse eller hårde. Mellemsålen er i Energy Cell EVA skum, der fjedrer når du tager et skridt og har et højt energy return. Foden bliver holdt sikkert på plads af Salomon’s 3D Advanced Chassis, der er indbygget i skoene, imellem sålen og foden. Indvendigt ligger en Molded Ortholite indlægssål, der kan tages ud og vaskes.
XA Pro 3D skoene er med Quicklace system, med tynde snørrer der strammes op med en simpel klips. Overskydende snørre kan pakkes væk i en lille Lace Pocket på pløsen, så den ikke hænger og dingler, eller hænger fast i smågrene i underskoven.
Salomon’s XA Pro 3D er både velegnet til vandreture i varme og solrige klimaer, samt til sport- eller hverdagsbrug herhjemme, og til en god lang skovtur i sommerhalvåret.
Hos Pro Outdoor i Holbæk kan du altid finde et bredt udvalg af Herre Vandresko, og vi har over 30 års erfaring med alt i praktisk beklædning og fodtøj, til et aktivt liv i naturen. Kontakt os eller besøg butikken på Ahlgade 11 i Holbæk, hvor du altid kan få råd, vejledning og inspiration til din næste vandretur.
Contagrip MA Ydersål
Energy Cell Eva Mellemsål
3D Advanced Chassis
SensiFit
Molded Ortholite
Quicklace snørrer
Lace Pocket

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Salomon XA Pro 3Ds Navy Blazer / Hydro – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: