Sko | Sorel Lanner Ridges Tobacco – Mænd

Tilbud

Sko | Sorel Lanner Ridges Tobacco – Mænd

DKK 933.66 DKK 437.76

Sorel Lanner Ridge Sutsko Sutsko til herre fra Sorel, med en yderside i Nubuck, kraftig gummi ydersål og et blødt pilefor i Uld og Polyester. Udvendigt er Lanner Ridge lavet i ægte Nubuck, der…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2679 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Lanner Ridge Sutsko
Sutsko til herre fra Sorel, med en yderside i Nubuck, kraftig gummi ydersål og et blødt pilefor i Uld og Polyester.
Udvendigt er Lanner Ridge lavet i ægte Nubuck, der med lidt pleje kan holde i mange, mange år. Der er store markerede syninger, og sutskoen går hele vejen bagom hælen, så den holder foden godt på plads, som i en afslappet sko.
Ydersålen er lavet i en kraftig gummi med en lille smule mønster, som står godt fast på både våde eller tørre underlag. Sålen gør også at Lanner Ridge er perfekt hvis du sidder ude på terrassen, eller lige skal ud med skraldet, men selvfølgelig ikke vil fryse om fødderne. Lanner Ridge er lavet i lækre materialer, så du kan holde varmen om tæerne derhjemme, men kan også bruges ude på fliserne.
Lanner Ridge har en tyk indersål i EVA skum, der former sig efter foden som du går lidt rundt i sutskoene. EVA sålen giver også lidt ekstra stødabsorbering på hårde gulve eller fliser, og hjælper med til at give Lanner Rigde sutskoen en endnu mere eksklusiv fornemmelse.
Herre Sutsko
Fod i Nubuck
Store syninger
Plysset Uldfor
Udvendig Gummisål
EVA Indlægssål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Sorel Lanner Ridges Tobacco – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: