Sko | Teva Ridgeview Low Herre Dark Olive – Mænd

Tilbud

Sko | Teva Ridgeview Low Herre Dark Olive – Mænd

DKK 711.36 DKK 437.76

Teva Ridgeview Low Vandresko Vandresko til mænd, der er perfekt til flere dage på vandreruten, og som effektivt …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2692 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Ridgeview Low Vandresko
Vandresko til mænd, der er perfekt til flere dage på vandreruten, og som effektivt beskytter foden så skoen er rar at have på hele dagen.
Skaftet er lavet i en kombination af vandtæt læder i bunden, og et super åndbart Mesh på toppen. På dén måde er skoen bedre beskyttet imod tæt underskov eller løse sten og grus, nederst hvor skoen er forsynet med læder. Toppen i Mesh sikrer at skoen har en fantastisk åndbarhed, så den kan bruges selv på nogle af de varmeste dage. Med et par gode vandresokker kan du optimere åndbarheden yderligere, så skoen sagtens kan bruges hele dagen, og flere dage i træk. Teva’s Ridgeview sko er behandlet med Aegis Antimicrobial, der hjælper med til at skoene ikke så let kommer til at lugte grimt.
Ydersålen er en Vibram Mega Grip der sikrer at du får et fast greb i underlaget, med et mønster der både er velegnet til bløde underlag, eller til vej og sti. Ridgeview skoen har en tyk mellemsål i EVA skum, der virker stødabsorberende når du tager et skridt. Fjedringen er tykkest lige under hælen, men ligger i hele fodens længde. Skoen har også en indbygget TPU støtte under svangen, der løfter foden det helt rigtige sted. Indvendigt ligger en udtagelig PU indlægssål, som derfor både kan skiftes ud eller opgraderes, i løbets af skoens levetid.
Pro Outdoor i Holbæk har over 30 års erfaring med Vandresko og Støvler, og vi kan stærkt anbefale Teva’s Vandresko, Støvler samt deres flotte udvalg af Vandresandaler. Velegnede til både Trekking og Hiking ture herhjemme, eller under fjerne himmelstrøg.
Herre Vandresko
Vibram Mega Grip Sål
EVA Stødabsorbering
TPU Svangstøtte
PU Indlægssål
Vandtæt læder
Åndbart Mesh
Aegis Antimicrobial

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Teva Ridgeview Low Herre Dark Olive – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: