Sko | Tevas Arrowood Riva WP Walnut – Mænd

Tilbud

Sko | Tevas Arrowood Riva WP Walnut – Mænd

DKK 844.74 DKK 437.76

Teva Mens Arrowood Riva Vandresko Hårdfør Vandresko med membran og Vibram sål. Skoen er lavet i fuldkerne læder, med forstærkninger i Nubuck med tåspids og hæl. Der er desuden et kraf…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2682 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Mens Arrowood Riva Vandresko
Hårdfør Vandresko med membran og Vibram sål.
Skoen er lavet i fuldkerne læder, med forstærkninger i Nubuck med tåspids og hæl. Der er desuden et kraftigt gummi kantbånd i snuden, der er med til at give skoen en langt højere slidstyrke. Skoen er lavet med eVent membran, der både giver en vind- og vandtæt sko, men som samtidig tillader at foden kan ånde. I pløsen er der indlagt et groft vævet tekstil, der er med til at give skoen endnu lidt åndbarhed.
Indlægssålen er lavet i en blød PU kvalitet, der både giver lidt ekstra stødabsorbering og komfort, men som også holder formen selv efter lang tids brug. Mellemsålen er lavet i et stødabsorberende EVA materiale. Kraftigt stødabsorbering ved hælen, og let stødabsorbering hele vejen ud under forfoden. Ydersålen er lavet af velkendte Vibram, der absolut lavet nogle af de bedste såler på markedet. Sålen er nogenlunde hård, så skoen godt kan tåle at komme offroad, og mønsteret lægger op til at der er et godt greb både på vej op- eller ned af bakke.
Alt i alt i en både flot, og super funktionel Vandresko til det aktive outdoormenneske, der med de rigtige sokker, nærmest vil kunne bruges året rundt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Tevas Arrowood Riva WP Walnut – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: