Softshell | Fjällräven Keb Jackets Black – Mænd

Tilbud

Softshell | Fjällräven Keb Jackets Black – Mænd

DKK 1113.55 DKK 499.32

Fjällräven Keb Jakke i Stretch og G-1000 Teknisk og velventileret friluftsjakke til mænd, der fungerer perfekt til alle typer længerevarende Trekking, samt til kortere …

På lager

Browse Wishlist
Varenummer: C.3905/TO2706 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Jakke i Stretch og G-1000
Teknisk og velventileret friluftsjakke til mænd, der fungerer perfekt til alle typer længerevarende Trekking, samt til kortere Hiking ture.
Keb Jacket er lavet med funktionalitet og komfort for øje. For øget slidstyrke er der anvendt Fjällrävens slidstærke og miljøvenlige G-1000 Eco materiale på forsiden, skuldre, hætte, nederst på ærmer, samt det nederste stykke bag til.
Keb Jacket har en gennemgående tovejs lynlås i fronten, der går op i en høj krave og beskyttes med stormklap. Hætten er fuld justerbar, og kan let passes over en hjelm. I hættens kant er der en stål wire, der gør det muligt for dig at forme den som ønsket.
For bedre udluftning, kan jakken åbnes med lynlås under ærmerne. Jakken har to store let tilgængelige brystlommer, samt en mindre lomme på venstre ærme. Alle lommer lukkes med lynlås.
Fjällrävens Keb Jacket er anvendelig hele året rundt, hvor du let kan passe en varm isoleringsjakke, eller trøje under, når temperaturene falder.
Stretch paneler
G1000 forstærket
Åndbar og slidstærk
Trekking og Hiking

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Softshell | Fjällräven Keb Jackets Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: