Sokker | Salomon X Ultra Ankle Unisex Kelp / Black – Mænd/Kvinder

Tilbud

Sokker | Salomon X Ultra Ankle Unisex Kelp / Black – Mænd/Kvinder

DKK 1111.50 DKK 437.76

X Ultra Ankle, Vandrestrømper Salomon X Ultra Ankle er en rigtig komfortabel og praktisk vandrestrømpe, som holder dine fødder veloplagte og klar på nye eventyr. Strømperne er lavet af 51% polyamid, …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3040 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

X Ultra Ankle, Vandrestrømper
Salomon X Ultra Ankle er en rigtig komfortabel og praktisk vandrestrømpe, som holder dine fødder veloplagte og klar på nye eventyr.
Strømperne er lavet af 51% polyamid, 47% merinould og 2% elastan. Denne blanding sørger for en uovertruffen komfort og åndbarhed. Netop merinould er valgt, idet det har en masse egenskaber, som i den grad er nyttige på en vandretur. Merinould er nemlig temperaturregulerende, hurtigtørrende og fugttransporterende. Du skal ikke være bekymret for om ulden kradser, da merinould er noget af den blødeste uld der findes.
En super smart detalje ved uld er, at det er naturligt bakteriehæmmende, så du kan have strømperne på i lang tid, før de begynder at lugte.
X Ultra Ankle er forstærket på de kritiske punkter, så strømpen beskytter foden bedst muligt. På oversiden af strømpen er et ventilerende mesh-panel, der hjælper med at forhindre, at foden overopheder.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne strømpe eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Patagonia, Fjällräven, The North Face, Columbia og mange flere. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Vandrestrømpe til teknisk vandring
51% polyamid, 47% merinould, 2% elastan
Temperaturregulerende og fugttransporterende
Lugthæmmende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sokker | Salomon X Ultra Ankle Unisex Kelp / Black – Mænd/Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: