Sommerjakker | Columbia F.K.T. Wind Jackets Black – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Columbia F.K.T. Wind Jackets Black – Mænd

DKK 810.54 DKK 533.52

Columbia F.K.T. Herre Vindjakke Ultra let herre vindjakke fra Columbia, der kan bruges til både løb eller andet sport, samt til trekking og hiking turen. F.K.T. vindjakken er lavet i et super tyndt Nylon materiale, med Columbia’s Omni-Shie…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1883 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia F.K.T. Herre Vindjakke
Ultra let herre vindjakke fra Columbia, der kan bruges til både løb eller andet sport, samt til trekking og hiking turen.
F.K.T. vindjakken er lavet i et super tyndt Nylon materiale, med Columbia’s Omni-Shield teknologi der gør den kraftigt Smuds- og Vandafvisende. Jakken kan derfor modstå en del vand og vind. Jakken har en god pasform til aktivt brug med praktiske elastiske manchetter ved håndleddene.
Jakken har diskrete refleksdetaljer der øger din synlighed i mørke og på dage hvor solen ikke står højt på himlen. Den lette jakke fylder næste ingenting at have med i rygsækken, og kan faktisk pakkes ned i sin egne inderlomme.
Columbia F.K.T. Wind Jacket er perfekt til vandre -eller cykelturen hvor pladsforbrug og vægt er essentielle faktorer, men fungerer også rigtig godt som en let jakke til hverdag og i byen da den er nem at have med, perfekt til det omskiftelig danske vejr.
Løb, træning eller vandring
100% nylon materiale
Omni-Shield Repellency
Vindtæt + Vandafvisende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Columbia F.K.T. Wind Jackets Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: