Sommerjakker | Columbia Rainy Creek Trenchs Stone – Kvinder

Tilbud

Sommerjakker | Columbia Rainy Creek Trenchs Stone – Kvinder

DKK 1461.02 DKK 601.92

Columbia Rainy Creek Trench Womens, Stone Parka lang regnfrakke til dame fra Columbia Sportswear, med Seam Sealed syninger og vandtæt Omni-Tech. Jakken er lavet i en flot Parka længde, og med en feminin fa…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2125 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Rainy Creek Trench Womens, Stone
Parka lang regnfrakke til dame fra Columbia Sportswear, med Seam Sealed syninger og vandtæt Omni-Tech.
Jakken er lavet i en flot Parka længde, og med en feminin facon omkring taljen. Der er tydelige trykknapper på stormflappen der ligger over lynlåsen, som er med til at give Rainy Creek et mere klassisk udtryk.
Yderstoffet er lavet i 94% Polyester med 6% Elastan, så jakken bliver lidt mere fleksibel og komfortabel. Indvendigt er en glat Liner i 100% Nylon, som gør at jakken glider nemt af og på, og ikke giver for meget friktion imod mellemlag og hud. Jakken er forsynet med Columbia’s Omni-Tech Membran, der sørger for at holde vind og vand ude af jakken, og samtidig tillader en god åndbarhed. Desuden er Rainy Creek Trench Fully Seam Sealed, hvilket vil sige at alle syninger er blevet forseglet, for at sikre vandtætheden 100%.
Udvendigt er der både lommer på hoften med flap over, samt lidt højere placererede håndlommer, der kan lukkes med lynlås. Jakken har også en enkelt sikker inderlomme.
Dame Regnfrakke
Omni-Tech membran
Vind- og Vandtæt
Fritid og aktivt brug

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Columbia Rainy Creek Trenchs Stone – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: