Sommerjakker | Fjällräven Kaipak Jackets Dark Garnet / Dark Grey – Kvinder

Tilbud

Sommerjakker | Fjällräven Kaipak Jackets Dark Garnet / Dark Grey – Kvinder

DKK 810.54 DKK 533.52

Fjällräven Kaipak hverdags- og Outdoorjakke Kaipak Damejakken er lavet af Fjällrävens slidstærke G-1000 Eco materiale. G-1000 Eco besstår af 65%…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2225 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Fjällräven Kaipak hverdags- og Outdoorjakke
Kaipak Damejakken er lavet af Fjällrävens slidstærke G-1000 Eco materiale. G-1000 Eco besstår af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. Stoffet har fået en voks-coating der gør det kraftigt vandafvisende. Med tiden vil brug og vask få effekten af voks coatingen til at aftage, og så kan man med fordel genimprægnere jakken med Fjällräven Greenland Wax.
For ekstra komfort og bevægelsesfrihed er der stretch paneler under armene.
Kaipak Jakken har en let taljeret pasform. I nederste søm kan jakken strammes til for at holde varmen inde og kulden ude. Samme funktion har justeringen med velcro ved håndleddene. Den gennemgående lynlås på jakkens forside er en praktisk to-vejs lynlås. Hætten kan justeres i flere retninger, og er stor nok til at kunne passe over en hjelm eller hue, men kan også strammes ind til at sidde tæt omkring hovedet.
Til opbevaring af dine småting har Kaipak jakken tre udvendige lommer med lynlåslukning og tre indvendige lommer, hvoraf den ene er med lynlås.
Fjällräen Kaipak damejakke er lavet i en kvalitet der både kan klare vandreture, klatring eller andet aktivt udeliv, men i et simpelt og elegant design der også sagtens kan bruges til hverdag.
Besøg Pro Outdoor i Holbæk hvis du vil have råd, vejledning og inspiration, til dit næste natur eventyr. Vi har over 30 års erfaring med blandt andet lette og tekniske damejakker, der kan bruges til både outdoor, hverdag, sport og opdagelsesrejser – Eller søg på webshoppen hvor du også kan finde et kæmpe udvalg af tekniske damejakker
G-1000 Eco
65% Polyester – 35% Bomuld
Greenland Wax behandlet
Stretch paneler
Praktisk to-vejs lynlås
Justerbar hætte
Tre udvendige lommer med lynlås
Tre inderlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Fjällräven Kaipak Jackets Dark Garnet / Dark Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: