Sommerjakker | Fjällräven Travellers MT Jackets Dark Navy – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Fjällräven Travellers MT Jackets Dark Navy – Mænd

DKK 1132.70 DKK 485.64

Fjällräven Travellers MT Herrejakke Herrejakke i let materiale der er tiltænkt vandring og rejser i varmere egne, men også f…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2715 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Travellers MT Herrejakke
Herrejakke i let materiale der er tiltænkt vandring og rejser i varmere egne, men også fungerer rigtig godt som hverdagsjakke.
Travellers MT jakkens lette materiale består af 73% genanvendt polyamid og 27% økologisk bomuld. Stoffet er fugtledende og hurtigttørrende og hjælper med at holde et behageligt klima omkring kroppen.
Foran på jakken er der en praktisk 2-vejs lynlås, med en trykknap flap i top og bund, der sørger for at den ikke glider op. I bunden kan jakken strammes ind så den lukker tæt til, og ikke sidder og flagrer for meget. Kraven er høj, og gemmer på en hætte der hurtigt kan hives frem, hvis vejret slår om. Udvendigt er der både stiklommer med lynlås, samt brystlommer med flap over. Jakken har også en sikker inderlomme, der er perfekt til pas eller pung.
Travellers MT Jacket er et rigtig godt bud på en letvægts og åndbar jakke til vandreturen, eller når du skal bruge et ekstra yderlag på en kølig sommeraften. Pro Outdoor har over 30 års erfaring i praktisk beklædning, der hjælper dig med at få bedre naturoplevelser, og funktionelt beklædning til rejsen. Besøg butikken i Holbæk hvis du vil se hele vores kæmpe udvalg, og hvor du altid får den bedst mulige betjening.
MT Eco materiale
73% Polyamid
27% Bomuld
2-vejs lynlås
Under-arm Ventilation
Åndbar og Hurtigtørrende
Stiklommer
Brystlommer
Inderlomme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Fjällräven Travellers MT Jackets Dark Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: