Sommerjakker | Helly Hansens Seven J Jacket Festival Fuchsia – Kvinder

Tilbud

Sommerjakker | Helly Hansens Seven J Jacket Festival Fuchsia – Kvinder

DKK 755.82 DKK 437.76

Helly Hansen Seven J Skaljakke Klassisk regn -og skaljakke fra Helly Hansen. Seven J Jakken er lavet vandtæt med Helly tech Prot…

På lager

Browse Wishlist
Varenummer: C.3905/TO2103 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Seven J Skaljakke
Klassisk regn -og skaljakke fra Helly Hansen.
Seven J Jakken er lavet vandtæt med Helly tech Protection 2-lags teknologi, hvor yderstoffet er lamineret sammen med det lag der gør jakken vandtæt, vindtæt og åndbar. For at optimere især åndbarheden er yderstoffet imprægneret, så det ikke kan suge vand til sig. Med tiden vil effekten af denne imprægnering aftage, og så kan jakken med fordel genimprægneres, for eksempel med Nikwax Tx. Direct enten som spray eller som imprægnering der kan vaskes ind.
For at beskytte den vandtætte teknologi og for at øge komforten for dig, har Seven J jakken en Quick Dry meshlinning der transporterer eventuel kondens og fugt væk fra kroppen og mindsker følelsen af at jakken klæber til kroppen.
For at holde vand og vind effektivt ude kan jakken justeres i nederstesøm, hætten og ved håndleddene. Lynlåsen på jakkens forside er beskyttet af en stormflap, så der heller ikke kommer vind eller vand ind den vej.
Helly Hansens Seven J jakke er en klassisk regn -og skaljakke der kan bruges hele året med varierende lag under alt efter temperaturen – og så fås den i flere flotte farver så der er noget for enhver smag.
Helly Tech Protection
Vandtæt, vindtæt og åndbar
Imprægneret overfalde
Komfortabel Quick Dry linning
Justerbar hætte, håndled og nederste søm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Helly Hansens Seven J Jacket Festival Fuchsia – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: