Sommerjakker | Patagonias Calcite Jacket Crater Blue – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Calcite Jacket Crater Blue – Mænd

DKK 974.70 DKK 506.16

Patagonia Calcite Goretex Jakke Kvalitet hele vejen igennem, en vind og vandtæt skaljakke med Goretex membran i en 2.5 lags konstruktion, er blot lidt af detaljerne på denne lækre Patagonia jakke, som e…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2716 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Calcite Goretex Jakke
Kvalitet hele vejen igennem, en vind og vandtæt skaljakke med Goretex membran i en 2.5 lags konstruktion, er blot lidt af detaljerne på denne lækre Patagonia jakke, som er lavet med DWR forseglede lynlåse, så lommerne ikke så let tager vand ind. Membranen er en Goretex Paclite Plus, som både giver en høj grad af åndbarhed, og som er i stand til at holde vind og vand væk fra kroppen, i selv nogle af de mest ubarmhjertige vejrforhold, fra en sommer storm, til de koldeste vinterdage og ture på skiløjpen.
2.5 lags konstruktionen giver mulighed for at jakken er DWR behandlet på ydersiden, med membranen lamineret på indersiden. Ind imod kroppen er et blødt materiale der gør at den ikke føles som om den klisterer til huden, når der er direkte kontakt. Det gør også at jakken er bedre på de varme og våde sommerdage, samt til Sport og Outdoor aktiviteter hvor pulsen kommer op. Men Calcite Skaljakken kan bruges hele året rundt, hvis du bare husker et godt mellemlag i vintersæsonen, som f.eks. Fleece eller en ulden Striktrøje. Se mere i produkt videoen.
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, logowear, jakker, tasker, cap’s, waders og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk. Vi sætter en stor ære i at give jer den bedste vejledning til dine outdoor eventyr.
100% Recycled Polyester
2.5 lags Goretex konstruktion
Vind, Vandtæt og Åndbar
Sport og Outdoor
DWR forseglede lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Calcite Jacket Crater Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: