Sommerjakker | Patagonias Isthmus Anorak Mulch Brown – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Isthmus Anorak Mulch Brown – Mænd

DKK 790.02 DKK 519.84

Let herreanorak fra Patagonia Istmus Anorakken er lavet af let og slidstærkt nylon, der er 100% genanvendt af gamle fiskenet. Ved at bruge de gamle fiskenet bidrager Patagonia til at mindske forureningen med…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2745 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Let herreanorak fra Patagonia
Istmus Anorakken er lavet af let og slidstærkt nylon, der er 100% genanvendt af gamle fiskenet. Ved at bruge de gamle fiskenet bidrager Patagonia til at mindske forureningen med plastic i verdenshavene. Derudover er linningen af polyester-mesh også BlueSign certificeret.
Ydersiden af anorakken har fået en PFC-fri DWR behandling, der gør ydersiden kraftigt vandafvisende. PFC-stoffer har en kraftigt negativ virkning på vandmiljøet og derfor bruges det ikke i denne jakkes imprægnering. Imprægneringen gør også anorakken stort set vindtæt.
Anorakken har en 1/4 zip der gør det nemt at trække den af og på. Lynlåsen beskyttes af en af vindstolpe, og det samme gør den lange vandrette lynlås til kænguru lommen på fronten. Kængurulommen har også funktion som paklomme, og takket være det lette og tynde materiale kan hele anorakken pakkes sammen i lommen, så den er let at transportere.
Istmus anorakken har en rummelig justerbar hætte, der giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr.
Patagonias Istmus herreanorak er et rigtig godt bud på en let vind-og overgangsjakke, og er med sin lille størrelse og lave vægt, ideel at have med på rygsækturen.
Let og slidstærk
Genanvendt Nylon af gamle fiskenet
BlueSign Certificeret Polyester linning
Vandafvisende PFC-Fri DWR behandling
Kan pakkes ned i egen lomme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Isthmus Anorak Mulch Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: