Sommerjakker | Patagonias Micro Puff Jacket Smolder Blue – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Micro Puff Jacket Smolder Blue – Mænd

DKK 1290.02 DKK 554.04

Patagonia Micro Puff Termojakke Patagonia Mens Micro Puff Jacket er en letvægts jakke fra Patagonia, som både er vandafvisende og varm tag…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2743 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Micro Puff Termojakke
Patagonia Mens Micro Puff Jacket er en letvægts jakke fra Patagonia, som både er vandafvisende og varm taget vægten i betragtning. Dette gør også denne jakke ekstremt alsidig. Du kan både bruge den som yderste lag i overgangsperioderne fra det varme vejr til det kolde, eller når vejret skifter fra at være koldt til at blive lunere. Men jakken kan også med fordel bruges som mellemlag i de koldeste måneder.
Micro Puff jakkens overflade, som er lavet af 100 % nylon ripstop, er behandlet med DWR. Dette sikrer, at den er vindtæt, hvilket resulterer i en varm og komfortabel jakke. I størrelse medium vejer den kun 235 gram, og den kommer samtidig med en pose, der kan lukkes med lynlås, så den er super praktisk at have med i tasken, som en ekstra trøje, fordi den næsten ikke fylder noget. Den har både to sidelommer og to inderlommer.
Patagonia Mens Micro Puff jakke er naturligvis også Fair Trade syet. Dette sikrer gode og respektable forhold og ikke mindst ordentlig løn for alle, som har været med i fremstillingen af jakken. Forholdene gælder helt ned til dem, som producerer materialerne. Materialerne er også Bluesign autoriseret. Bluesign sikrer, at materialerne forurener miljøet mindst muligt.
Vidste du at :
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af farvestoffer, kemikalier og finish der bruges i processen.
Letvægtsjakke
Vandafvisende
100% nylon ripstop
Vindtæt
Fair trade certificeret
Bluesign autoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Micro Puff Jacket Smolder Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: