Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Classic Navy – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Classic Navy – Mænd

DKK 1104.66 DKK 574.56

Letvægt Patagonia Nano Puff Jakke Hvis du ønsker en tynd letvægtsjakke der fylder et absolut minimum på dit outdoor eventyr, fisketuren, ferien eller i naturen, så kommer du i…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2749 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Letvægt Patagonia Nano Puff Jakke
Hvis du ønsker en tynd letvægtsjakke der fylder et absolut minimum på dit outdoor eventyr, fisketuren, ferien eller i naturen, så kommer du ikke udenom denne lækre nano puff jakke fra Patagonia. Jakken er 100 % vindtæt, og er vandafvisende. Yderstoffet er lavet af 100 % genanvendt polyester, og er syet med ripstop teknik, hvilket forhindrer yderligere skade hvis der skulle opstå et lille hul i stoffet, og der er ydermere en DWR(durable water repellent) finish. Det er smart !
Foringen i jakken er lavet i primaloft gold insulation eco, med 55% genbrugsindhold, og opretholder 98% varme, selv når det er vådt. Der er to sidelommer til at varme hænderne i eller opbevare småting i,og en brystlomme til værdigenstande, nøgler, kreditkort eller lignende. Både ved afslutning på hals og ærmer er stoffet skånsomt mod din hud, og lynlåsen er lavet i en såkaldt garage, så lynlåsen er mere vandafvisende end en traditionel lynlås. En sidste lækker feature er at der medfølger et etui til din jakke, som du kan pakke den ned i, lige til at lægge i oppakningen.
Jakken er naturligvis efter Patagonia’s bæredygtige principper, og er både Fair Trade samt Blue Sign certificeret, udover de mange genanvendte miljø bevidste materialer de anvender.Det er ingen hemmelighed at vi er vilde med deres filosofi omkring miljøet.
Se videoen for en fuld gennemgang af denne jakke’s funktioner.
Regular fit
Letvægtsjakke
100 % vindtæt
Primaloft foring
Vandafvisende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Classic Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: